TV/Radio

GF Jupiter - TV & Radio


Velkommen til GF Jupiters TV & Radio hjemmeside. Her på siden prøver vi at give dig nyheder og oplysninger omkring vores TV og Radio tilbud. Siden vil blive opdateret hvis der er nyheder fra foreningen, men vi opfordre dig til at abonnere på Yousee's nyhedsbrev.

Det kan du tilmelde dig ved at klikke her.Er du i tvivl om indgangssignalet til din ejendom er i orden, kan man få det målt efter.

Der findes flere firmaer der tilbyder denne servide, som er for egen regning.

Er der fejl i egne installationer og stikledning er det husejerens eget ansvar at få det bragt i orden. 

 

Skulle en måling vise at fejlen ligger i foreningens kabler og ikke i husets egne, bedes i kontakte foreningens formand.


Nogle gange ændrer Yousee på kanal frekvenserne, det er desværre ikke noget vi som forening kan gøre noget ved. Det kan betyde at kanalerne på dit fjernsyn skal installeres igen.

Du kan altid finde kanalerne, med frekvens numre til analog TV og numre til digitalt TV. Du vil også altid kunne se den aktuelle kanaloversigt på linket til Yousee's kanaloversigt her på siden, eller på infokanalens tekst TV side 600.

Selve indstillingen kan vi desværre ikke klare, her må den enkelte have fat i deres manual, idet vi ikke har overblikket over alle TV modeller.

Volder det problemer opfordrer vi til at man i første omgang søger hjælp via familie, venner, naboer eller betaler en tv forhandler for arbejdet.

Eventuelt kan du finde hjælp på Yousee's hjemmeside


Nyheder og information

GF Jupiter & Yousee

Antenne foreningen modtager signal fra Yousee, og tilbyder 3 forskellige TV pakker. Antenne foreningen er ejer af TV anlægget, der blev renoveret i forbindelse med overgangen til Yousee i oktober 2011

  • Er du medlem af foreningen, og ønsker at modtage signal fra Yousee er du velkommen til at kontakte foreningens formand eller kasserer
  • Her på siden kan du finde information om Yousee's TV tilbud, få hjælp til indstilling af TV mm.
  • Vi anbefaler at du tilmelder dig Yousee's nyhedsbrev, så er du altid helt ajour med dine TV muligheder. Du kan tilmelde dig her.

Din Antenneforening

Hvilke Kanaler du kan se, afhænger af hvilken pakke der er tilknyttet din adresse. Herunder kan du via link til Yousee, se hvilke kanaler der indgår i hvilke pakker.

Kontakt os:

Skriv til vores forening via Email på adressen Jupiter@gfjupiter.dk

Jupiter@gfjupiter.dk


Skriv direkte til formanden på formand@gfjupiter.dk


Skriv direkte til Kasseren på kasseren@gfjupiter.dk


Skriv direkte til webmaster på webmaster@gfjupiter.dk


Copyright © All Rights Reserved